Asiakkaat

emaileri soveltuu minkä tahansa kokoisen yrityksen viestintäratkaisuksi.

Seuraavassa lista joistakin tunnetuimmista asiakasyrityksistämme.

MTV

MTV on suomalaisille tuttu viihteen ja tiedon tarjoaja. Ohjelmiston kulmakiviä ovat uutis- ja ajankohtaisohjelmat, huippu-urheilu, kotimainen viihde ja draama sekä ulkomaiset laatusarjat ja menestyselokuvat. MTV3 on katsotuin ja tavoittavin tv-kanava Suomessa.

VR Osakeyhtiö

VR-konserni on asiakaskeskeinen ja ympäristöystävällinen yritys, joka palvelee tavaraliikenteen asiakkaita sekä joukkoliikenteen matkustajia rautateillä ja maantieliikenteessä. VR tarjoaa korkealaatuisia kuljetus- ja logistiikkapalveluja.

Sub

Sub tavoittaa päivittäin keskimäärin 1,5 miljoonaa ja viikoittain 3,2 miljoonaa katsojaa, ja on Suomen kolmanneksi tavoittavin kaupallinen media. Subin ohjelmisto tarjoaa monipuolisesti sekä kotimaista että ulkomaista viihdettä - myös netissä.

Radio Nova

Radio Nova on Suomen ainoa valtakunnallinen kaupallinen radiokanava, ja se on myös kaupallisista radioista ylivoimaisesti kuunnelluin 1 600 000 viikoittaisella kuulijallaan (KRT 7/2006) ja 12 prosentin kanavaosuudella. Kanavan kohderyhmänä on 25–45-vuotiaat aikuiset.

FINNKINO

Finnkino Oy on Suomen suurin elokuvateatteriketju. Finnkinolla on neljässä maassa kaikkiaan 24 elokuvateatteria, joissa on yhteensä 148 salia. Suomessa paikkakunnat ovat Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti,
Oulu, Pori ja Rovaniemi.

Talentum

Talentum auttaa ammattilaisia menestymään kustantamalla eri alojen ammattilaisille lehtiä, verkkopalveluita ja kirjallisuutta sekä järjestämällä koulutusta ja ajankohtaisia tapahtumia.

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopiston muodostaa kuusi korkeakoulua. Korkeakouluja johtavat dekaanit, ja jokaisella korkeakoululla on akateemisten asian komitea. Aalto-yliopistossa voi suorittaa monia kandidaatin- ja maisterintutkintoja, ja kaikilla opintoaloilla on omat tohtoriohjelmansa.

Stora Enso

​​​​​​​​​​Stora Enso on paperi-, biomateriaali-, puutuote- ja pakkausteollisuuden maailmanlaajuinen edelläkävijä – rethinker. Kyseenalaistamme toimintaamme ja ajatteluamme ja haemme jatkuvasti uutta tarjotaksemme asiakkaillemme innovatiivisia, uusiutuviin materiaaleihin perustuvia ratkaisuja.

Elinkeinoelämän keskusliitto EK

Elinkeinoelämän keskusliitto EK edustaa jäseniään elinkeino- ja työmarkkinapoliittisissa asioissa sekä yhteiskunnallisessa päätöksenteossa. EK:n tavoitteena on luoda suomalaiselle yritys- ja elinkeinotoiminnalle entistä parempi ja kilpailukykyisempi toimintaympäristö.

Bayer

Bayer on tutkimustyöhön panostava, kasvava maailmanlaajuinen konserni, jonka ydinosaaminen on terveydenhoidon, maatalouden ja huipputeknologiaa hyödyntävän materiaalituotannon aloilla. Tuotteet ja materiaalit on suunniteltu ihmisiä hyödyttäviksi ja heidän elämänlaatuaan parantaviksi.

Canal Digital

Canal Digital on Pohjoismaiden johtava premium-tv-operaattori, osa norjalaista Telenor-konsernia. Oslossa pääkonttoria pitävällä Canal Digitalilla on tytäryhtiöt Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Jo yli 3 miljoonaa kotitaloutta Pohjoismaissa käyttää Canal Digitalin tv-palveluja.

Etuovi.com

Etuovi.com on Suomen suosituin ja tunnetuin asunto- ja kiinteistökaupan valtakunnallinen verkkopalvelu. Asuntomedia on asuntotarjontaa alueellisesti esittelevä asuntokaupan erikoislehti.  Etuovi.com-netissä voivat ilmoittaa sekä asuntokaupan ammattilaiset että yksityishenkilöt.

K1-Katsastajat

K1-Katsastajien lähes 50 aseman verkosto kattaa koko Suomen. Katsastuspisteissämme katsastetaan yhteensä noin 650.000 ajoneuvoa vuodessa. Henkilökuntaa on kokonaisuudessaan noin 320 henkeä ja liikevaihtoa kertyy vuodessa noin 33 miljoonaa euroa.

Tehy

Tehy on sosiaali- ja terveysalan ammattijärjestö. Tehyn jäseninä voivat olla alan tutkinnon suorittaneet ja opiskelijat.  Tehyssä on 160 000 jäsentä, joista noin 25 000 opiskelijoita. Tehyn organisaation kivijalka ovat noin 270 työnantajakohtaista alueellista ammattiosastoa.

LUMENE

LUMENE Oy on kauneuden ja hyvinvoinnin moniosaaja, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi ainutlaatuisia pohjoiseen luontoon pohjautuvia ihonhoito-, värikosmetiikka - ja hiuskosmetiikkatuotteita. LUMENE Oy on tehnyt työtä kauneuden ja hyvinvoinnin edistämiseksi jo vuodesta 1948 lähtien.

KL-Kuntahankinnat

KL-Kuntahankinnat Oy on Suomen Kuntaliitto ry:n omistama yhteishankintayksikkö. Kilpailutamme asiakkaittemme puolesta puitesopimuksia ja vastaamme niiden sopimushallinnasta.

Suomen sairaanhoitajaliitto

Suomen sairaanhoitajaliitto ry on konsernin emoyhteisö, joka tukee alueyhdistysten ja liiton liitännäisjäsenten toimintaa sekä koordinoi monipuolista asiantuntijatoimintaa. Konsernissa ovat mukana Fioca Oy ja Hoitotyön Tutkimussäätiö.

Suomen Asiakastieto

Suomen Asiakastieto Oy on johtava yritysjohdon, riskienhallinnan sekä myynnin ja markkinoinnin tietopalveluja tuottava yhtiö Suomessa. Suomen Asiakastieto Oy:n palveluksessa on noin 150 myynnin, yritystiedon ja it:n ammattilaista.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) on sosiaali- ja terveysministeriön hallinnonalalla toimiva tutkimus- ja kehittämislaitos. THL:n tehtävänä on väestön hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, sairauksien ja sosiaalisten ongelmien ehkäiseminen sekä sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittäminen.

FIM Oyj

FIM-konserniin kuuluvat emoyhtiö FIM Oyj:n lisäksi tytäryhtiöt FIM Pankki Oy ja FIM Varainhoito Oy. FIM Pankilla on luottolaitoksen toimilupa ja oikeus toimia suomalaisena talletuspankkina. FIM Pankki on myös Suomen talletussuojarahaston jäsen.

Pappila Penkkala Group

PPG on vuodesta 1993 toiminut yrityspalvelutalo, joka työllistää noin 60 alan ammattilaista, jakaantuen laki-, taloushallinto- sekä laskutus saatavienhallintayksiköihin. PPG:n vahvuutena on konseptimme, jolla yritys saa käyttöönsä koko laaja-alaisen osaamisen - usean eri palveluntarjoajan sijaan yritys pystyy keskittämään kaikki palvelut saman katon alle.

Anders Manager®

Anders Manager® on täysin suomalainen laskutusohjelma, jonka avulla on mahdollista automatisoida yrityksen laskutus sekä perintä. Laskutuspalvelu automatisoi laskutusrutiinit – kaiken ilman lisäkustannuksia. Anders Manager -ohjelmistolla on jo yli 5 000 käyttäjää.

YTK-Yhdistys

YTK-Yhdistys ry on perustettu vuonna 2006 tuottamaan jäsenilleen perusturvaan ja arkipäivään liittyviä etuja. Jäsenmäärä on kasvanut tasaisesti ja tällä hetellä jäseniä on yli 60 000. Jäseneksi pääsevät kaikki Yleinen työttömyyskassa YTK:n jäsenet.

Oy Nordisk Film Ab

Nordisk Film on pohjoismaitten suurin elokuvien, tv-ohjelmien, pelien ja musiikin tuottaja ja jakelija. Nordisk Filmin toiminta kattaa koko viihteen arvoketjun, aina luovan sisällön kehittelystä ja tuotannosta sen markkinointiin ja jakeluun. Nordisk Filmin toiminta onkin tiivistettävissä yhteen lauseeseen: We bring stories to life.

Suomalainen Lääkäriseura Duodecim

Suomalainen Lääkäriseura Duodecim on vuonna 1881 perustettu tieteellinen yhdistys, joka kehittää lääkärin ammattitaitoa ja käytännön työtä täydennyskoulutuksen, julkaisujen ja apurahojen avulla. Seuraan kuuluu yli 20 000 lääkäriä ja lääketieteen opiskelijaa sekä 100 jäsenyhdistystä.

Positiivarit

Positiivarit on sähköpostiviestinnän ja markkinoinnin edelläkävijä Suomessa. Jo vuodesta 1999 Ajatusten Aamiainen on ilahduttanut tuhansia suomalaisia. Nyt aamiaispöydässä on yli 100.000 suomalaista ympäri maapallon, eikä kasvulle näy loppua. Tutustu aamiaistilaajien palautteisiin ja tilaa aamiainen itsellesi tästä.

Hesburger

Hesburger on suomalainen menestystarina ja pikaruoka-alan edelläkävijä. Viimeisten 15 vuoden aikana ketju on laajentunut valtakunnalliseksi. Vuonna 2002 Hesburgeriin liitettiin Carrols-hampurilaisketju.

Tokmanni-Konserni

Tokmanni – konserni on uuden ajan valtakunnallinen Halpahinta-ketju. Konsernin liikeideana on myydä laajalla valikoimalla laadukkaita tuotteita edullisesti.

Oy Hedengren Ab

Oy Hedengren Ab on teknisen alan maahantuoja, joka haluaa tarjota parhaiden tuotteiden lisäksi vaativat erikoisratkaisut suunnittelu- ja asennuspalveluineen. Niin kuluttajien kuin ammattilaistenkin arvostamat tuotemerkit edustavat uusinta teknologiaa, jota oma kehitystyömme täydentää.

Mediq Suomi Oy

Mediq Suomi Oy palvelee terveydenhuollon ja laboratorioalan ammattilaisia. Tuotevalikoimaan kuuluvat laitteet, tarvikkeet ja palvelut terveydenhuollon ammattilaisille ja laboratorioihin.

Mehiläinen

Mehiläinen-konserni on tunnetuin ja arvostetuin yksityinen terveys- ja sosiaalipalveluiden tuottaja Suomessa. Konserni toimii laajasti yksityisrahoitteisten terveyspalveluiden ja julkisrahoitteisten terveys- ja sosiaalipalveluiden markkinoilla.

Holiday Club Resorts

Holiday Club Resorts Oy on Suomen johtava vapaa-ajan matkailupalvelujen tuottaja ja Euroopan suurin viikko-osakeyritys. Yritys on perustettu vuonna 1986 ja 31.3.2006 saakka se toimi nimellä Holiday Club Finland Oy. Vuonna 2009 konsernin liikevaihto on 65 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on 380 henkilöä.

PSYCON

PSYCON on henkilöstöresurssien, johtamisen ja organisaatioiden toiminnan kehittämisen konsulttitalo, jonka asiakkaat ovat merkittäviä teollisuuden, kaupan, palvelujen sekä julkishallinnon alalla toimivia organisaatioita.

Raisioagro

Raisioagro on valmistanut rehuseoksia vuodesta 1948 lähtien ja markkina-asema on kotimaassa maatilarehuissa noin 40 %, kalanrehuissa yli puolet. Rehuraisio Oy ja Raision Viljakauppayksikkö yhdistyvät Raisioagro Oy:ksi 1.1.2012.

Oriflame Suomi

Suomen Oriflame kuuluu kansainväliseen Oriflame-konserniin. Oriflame on ollut suoramyynnin luotettava edelläkävijä Suomessa jo vuodesta 1968 ja on nykyään luonnollisen kauneuden moderni asiantuntija.

Mela

Maatalousyrittäjien eläkelaitos, Mela hoitaa maanviljelijöiden, metsänomistajien, kalastajien ja poronhoitajien lakisääteistä työeläkevakuutusta. Asiakkainamme ovat kaikki Suomen näiden alojen yrittäjät. Myös tieteen ja taiteen apurahansaajien vakuutukset hoidetaan Melassa.

EmCe Solution Partner

EmCe on vuonna 1980 perustettu suomalainen tietotekniikan palveluyritys. EmCe on rehellinen, inhimillinen, tuttu ja luotettava täyden palvelun IT-talo. Huolehdimme asiakkaidemme tietotekniikka-alan tarpeista joustavasti ja proaktiivisesti.

Staples Finland

Staples Finland Oy palvelee kaikenkokoisia yrityksiä tavarantoimitus- ja myyntiverkoston kautta. Tarjoamme laajan valikoiman toimistotarviketuotteita niin yrityksille kuin kouluillekin. Myynnistä 75 % osuus on toimisto- ja atk-tarvikkeita..

Lindorff

Lindorff on asiakkuuksien hallintaan ja saatavien hallintaan liittyvien palvelujen edelläkävijä Euroopassa. Yritys toimii kymmenessä maassa. Liikevaihto vuonna 2006 oli yli 300 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 1 800.

Digia

Digia on ainutlaatuinen yhdistelmä yritysjärjestelmien, mobiililaitteiden, käytettävyyssuunnittelun ja verkkosovellusten osaamista. Yhtiö tarjoaa asiakkaille kiihdytyskaistan uuden vuosikymmenen internet-pohjaiseen tietojenkäsittelyyn.

Cumulus

Cumulus-hotellit ovat oivallisia tukikohtia työ- ja vapaa-ajan matkallasi. Ne sijaitsevat kaupungin keskustassa ja aivan käsillä ovat myös teatterit, konsertit ja muut kaupungin tekemiset. Cumuluksissa nautit kodikkaasta ilmapiiristä ja hyvästä, iloisesta palvelusta.

Holiday Inn

Holiday Inn on maailman tunnetuin hotelliketju. Hotellejamme on maailmalla lähes 1500. Hotellimme sijaitsevat parhailla paikoilla Suomen vetovoimaisimmissa kaupungeissa ja huoneemme ovat hintaluokassaan aivan ylivoimaisia.

Rantasipi

Rantasipi ketjun historia juontaa juurensa aina vuoteen 1965 asti. Tuolloin avattiin ketjun ensimmäinen hotelli, Ruuponsaari Viitasaarelle. Hotelli oli laatuaan Suomen ensimmäinen luontohotelli, jonka pääkohderyhmänä olivat lomailijat ja erityisesti perheet.

Protan Oy

Protan on vesikatteiden ja päällystettyjen tekstiilien johtava tuottaja Skandinaviassa. Suurin ja parhaiten tunnettu tuotteemme on Protan-vesikate, jota käytetään rakennuksissa kaikkialla Euroopassa.

Teleste Oyj

Telesten visiona on olla maailmanlaajuisesti johtava yritys Broadband Cable Networks ja Video Networks –liiketoiminta-alueilla.

Kirjavälitys Oy

Kirjavälitys Oy on suomalaisten kustantajien omistama vuonna 1919 perustettu palveluyritys -luotettava ja kustannustehokas kumppani, joka tuottaa kirja-alalle logistiikka-, hankinta ja tietopalveluja.

Lehtimarket Oy

LehtiMarket on Suomen johtava tietopalveluiden tarjoaja. Lehtimarketin ratkaisut ovat suunnattu yliopistojen, kirjastojen, yritysten, kaupunkien sekä kuntien julkaisutilausten hallinnoinnin tarpeisiin.

Haklift ABT Oy

Haklift ABT Oy on 1997 perustettu, nostimiin, nostoapulaitteisiin, materiaalinkäsittelylaitteisiin sekä kuorman- ja lastinsidonta- laitteisiin erikoistunut yhtiö. Yhtiö on osa kansainvälistä Axel Johnsson International konserniin kuuluvaa Forankra-yhtiöitä.

FC TPS Turku Oy

FC TPS on emaileri-palvelun pitkäaikaisin asiakas ja yhteistyökumppani. Viestintä on säännöllistä ja maailmalle onkin lähetetty jo yli 1000 sähköistä tiedotetta.

CadWorks Oy

CadWorks Oy on Suomen johtava 3D-pohjaiseen tuotesuunnitteluun, suunnittelun automatisointiin ja tiedonhallintaan erikoistunut kokonaistoimittaja.

Strandbo Group

Strandbo Group on vuonna 1988 perustettu saaristomatkailuun erikoistunut yritys Turun saaristossa. Strandbo Group on käyttänyt emaileri-palvelua jo vuodesta 2004.

Herrankukkaro ja s/s Ukkopekka

Herrankukkaro on Turun saaristossa vanhan kalastajatilan ympärille rakentunut omaleimainen kokous- ja virkistyspaikka. Ryhmille tarkoitettu kylämiljöö palvelee asiakkaitaan ympärivuotisesti. Perille Rymättylän Airismaalle pääsee kaikkina vuodenaikoina maanteitse.

Invest in Finland

Invest in Finland edistää ulkomaisia suoria sijoituksia Suomeen. IIF tuottaa ajankohtaista tietoa Suomen investointiolosuhteista
ja liiketoimintaympäristöstä sekä neuvoo ja auttaa ulkomaisia yrityksiä niiden suunnitellessa laajentumista Suomeen.

Turun Osuuskauppa

Turun Osuuskauppa on asiakasomistajien omistama alueellinen osuuskauppa, jonka tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajilleen. Asiakasomistajia TOK:lla on jo yli 100 000. Alueosuuskauppana TOK huolehtii koko toimialueensa palvelujen jatkuvasta kehittämisestä.